Limba Romana RABC
 
Reuniunea Congresului și campania de scutire a vizei la New York

Reuniunea Congresului și campania de scutire a vizei la New York

Iulie 29, 2018

Luni, 29 iulie, conducerea RABC s-a întâlnit cu patru reprezentanți ai Congresului Statelor Unite la Rockefeller Center din Manhattan: Ted Budd (R-NC), Carlos Curbelo (R-FL), Peter Roskam (R-IL) și Joe Wilson (R-SC). În afara congresmanului Wilson, ei sunt pregătiți să fie realeși în noiembrie.

Organizația noastră a promis sprijin pentru acești domni și, la rândul lor, s-au oferit să sprijine inițiativa noastră de scutire a vizei pentru România. Reprezentanții republicani s-au alăturat unui alt grup de aproximativ 30 de congresmeni care sunt la bord pentru misiunea noastră de a elimina vizele pentru românii care călătoresc în Statele Unite. Până în prezent, membrii noștri au contribuit cu peste 120.000 de dolari la acest proiect și este nevoie de mai multe finanțări.

Națiunea noastră rămâne unul dintre cei mai importanți aliați americani din Europa. Diaspora noastră din SUA este puternică, bogată și contribuie foarte mult la creșterea economiei americane și a prestigiului acesteia. Avem nevoie de familiile și prietenii noștri pentru a călători în SUA fără restricții și limitări. Vă rugăm să susțineți efortul nostru de astăzi prin donarea către Consiliul de Afaceri Româno-American - VWP.

Visa Waiver Initiative and Reelection Campaign Congressional Meeting In New York

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS