Limba Romana RABC
 
Cele mai bune urări pentru realegerea lui Nancy Pelosi ca Speaker of the United States House of Representatives

Cele mai bune urări pentru realegerea lui Nancy Pelosi ca Speaker of the United States House of Representatives

Ianuarie 1, 2019

RABC salută Reprezentantul din San Francisco, Nancy Pelosi, fiind recent realeasă Speaker of the United States House of Representatives. Ea îi va conduce pe democrați în timp ce vor prelua Camera pe fondul unei opriri parțiale a guvernului.

Deja prima femeie cu acest rol din istorie, Pelosi devine acum prima femeie care a ocupat postul de două ori și prima persoană în aproape șase decenii care își va recăpăta postul. Doar alți cinci au fost aleși ca vorbitor de mai multe ori. Deși Pelosi s-a confruntat cu o oarecare rezistență inițială la reluarea primului loc, ea s-a impus în mod efectiv și a câștigat în fața opoziției. Votul a fost de 220 la 192, majoritatea republicanilor votând pentru liderul minorității din cameră Kevin McCarthy (R-Bakersfield). Cincisprezece democrați nu au votat pentru Pelosi.

"Națiunea noastră se află într-un moment istoric. În urmă cu două luni, poporul american a vorbit și a cerut un nou răsărit", a spus Pelosi. Se referea la alegerile la jumătatea perioadei, care au adus un guvern împărțit pentru restul mandatului președintelui Trump.

"Sunt deosebit de mândră că sunt femeia purtătoare de cuvânt a Camerei acestui Congres, care marchează 100 de ani de femei care au dreptul la vot, deoarece avem onoarea și capacitatea de a sluji cu peste 100 de femei în Camera Reprezentanților - cel mai mare număr din istorie ".

Pentru veteranul lider democrat, această interpretare va fi semnificativ diferită de prima sa ca orator în timpul administrației Obama. Acum există un guvern împărțit, un președinte republican și o aripă progresivă înrădăcinată a propriului partid care le-a promis alegătorilor un nou mod de a opera la Washington.

Întreaga noastră echipă de la Consiliul de Afaceri Româno-American îi dorește doamnei Speaker Nancy Pelosi cele mai bune urări în conducerea Casei pentru un al doilea mandat. Fie ca ea să aducă pace și armonie la Washington și să vadă sfârșitul impasului bugetar!

Best Wishes for House Speaker Nancy Pelosi on Her Reelection

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS