Limba Romana RABC
 

TUDOR CIULEANU

TUDOR CIULEANU

Cu o pasiune nesfârșită pentru afacerea sa și viziunea noii generații de lideri, Tudor Ciuleanu conduce un mediu activ la Imprezzio Global. Tudor a acceptat în 2008 provocarea de a crea Imprezzio's, o companie din SUA, cu rădăcini în România. În acești ani, Tudor a dezvoltat afacerea de la un mic departament de dezvoltare într-un partener de încredere pentru clienții din întreaga lume. Anagații săi cheie promit potențialul echipei și se asigură că așteptările clienților sunt îndeplinite de fiecare dată.

Încă din primele zile, Tudor s-a implicat în comunitatea tehnologică locală. El i-a încurajat pe studenți să dezvolte soluții software creative, prin intermediul concursului software Imprezzio, care a evoluat de-a lungul anilor în Imprezzio Idea Challenge, unul dintre cele mai de succes evenimente pentru ecosistemul Cluj Startup. Imprezzio Global este membru fondator al Clusterului IT Cluj și membru al ARIES Transilvania, Tudor fiind membru în consiliul de administrație al organizației.

Combinând mai mult de 12 ani de experiență și clienți, începând de la Startups până la Fortune 50 Enterprises, Imprezzio are cunoștințe și experiență valoroase în industrii, inclusiv: asigurări, servicii bancare, comunicații, educație, publicitate, marketing sau resurse umane. Imprezzio Global, filiala românească a Imprezzio Inc este organizatorul Idea Challenge, unul dintre cele mai de succes evenimente pentru ecosistemul român de startupuri.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS