Limba Romana RABC
 

TEOFIL MURESAN

TEOFIL MURESAN

Teofil Mureșan a devenit antreprenor în 1997, când a fondat Electrogrup și a început să ofere servicii de consultanță în legătură cu infrastructura electrică.

Domnul Mureșan este în prezent președinte al consiliului de administrație al Electrogrup Infrastructure, o companie holding care include Electrogrup, Direct One, Nova Power & Gas, Wesee și Netcity. Înainte de a ocupa acest rol, a fost președinte al consiliului de administrație al Electrogrup din 2015 până în 2017, director executiv din 2003 până în 2015 și director tehnic al companiei din 2000 până în 2003. Începând cariera sa în 1989 ca inginer electric la Fabrica de Ciment Deva, ulterior a ocupat funcții de dispecerat și dispecerat șef la Centrul Local de Dispecerat și la Centrul Național de Control al Grilei.

În ultimii 20 de ani, domnul Teofil Mureșan a extins treptat liniile de activitate ale Electrogrup la infrastructura de telecomunicații și infrastructura de energie civilă - transformând sinergiile dintre aceste domenii într-un avantaj competitiv, valorificând conceptul inovator de sector transfrontalier. Compania colaborează cu unii dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații, distribuitori de energie și parcuri industriale sau dezvoltatori de unități de producție de energie regenerabilă. De-a lungul timpului, diferitele linii de activitate au evoluat în companii separate, iar astăzi Electrogrup reprezintă un grup de companii cu peste 700 de angajați: Electrogrup, Direct One, Nova Power & Gas, Wesee și Netcity.

Antreprenor al anului la ediția din 2012 a Campionilor în afaceri, Teofil Mureșan deține o varietate de calificări academice: a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică Cluj-Napoca în 1989, unde a primit și doctoratul în inginerie în 2006. Domnul Mureșan are, de asemenea, un master în strategie și leadership la London Business School și a început anul acesta un program de trei ani, Owners and Presidents Management, la Harvard Business School.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS