Limba Romana RABC
 

TEDDY C. DUMITRESCU

TEDDY DUMITRESCU

Absolvent al Universității Române de Arhitectură, Teddy și-a început cariera de producător de radio și TV imediat după răsturnarea regimului comunist din România cu Radio Nova Actuel France la București și Televiziunea Națională Română (TVR1).

A înființat una dintre primele agenții de publicitate din România în 1994, ulterior dobândite cu majoritate (51%) de Publicis Groupe. Astăzi, Teddy este Partner și CEO al Publicis One București, cel mai mare conglomerat al agenției din România, care operează în cadrul One Roof, One Leadership și One P&L, cu peste 350 de profesioniști în comunicații din București. Conglomeratul gestionează agenții iconice precum Publicis, LeoBurnett, Saatchi & Saatchi, Zenith, Starcom, Blue449, MSL și Publicis Events.

Pionier al unui nou model al agenției Publicis Groupe, care a fost ulterior lansat pe 50 de piețe de pe EMEA, APAC și LATAM, compania sa, cu servicii de la creativ la media, digital, PR, evenimente și design de marcă, Teddy a contribuit la succesul de marketing de clienți multinaționali Blue-Chip, precum P&G, Orange, Nestle, l'Oreal, JTI, McDonalds, Philip Morris, Telekom, Renault, VISA, Heineken, Carrefour, IKEA și un număr semnificativ de antreprenori și întreprinderi locale.

Susținător ferm al conducerii bipartidiste, bazate pe valori, Teddy este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al Institutului Aspen România și implicat personal într-o serie de proiecte pro-bonus, de la promovarea imaginii României în străinătate, până la sprijinirea democratică și guvernarea -Instituții legale din România, pentru programe educaționale pentru studenți.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS