Limba Romana RABC
 

STEFAN MINOVICI

PRESEDINTE & MEMBRU FONDATOR

Stefan Minovici

Stefan Minovici este Fondatorul si Presedintele Consiliului de Afaceri Romano-American – RABC.

Aceasta organizatie non-guvernamentala (fara scop profitabil) a fost creata impreuna cu un grup de antrepreneori si investitori Romano-Americani pentru a ajuta la promovarea proiectelor si dezvoltarii afacerilor pe teritoriul Romaniei, precum si marketing, comert, afaceri internationale si parteneriatul strategic intre SUA si Romania. Dl. Minovici este de asemeni si Presedintele firmei MIC & Asociatii inca din anul 1998, o firma de consultanta pe Wall Street, ce serveste multinationalele si agentiile guvernamentale pentru a conduce proiecte transfrontaliere si pentru a cataliza comertul, investiile, precum si eforturile industriale si complexele nationale.

Dl. Minovici a gestionat proiecte de inalta anvergura pentru clienti majori, incluzand guvernele din Chile, Romania, Slovenia, Moldova, Ucraina si Statele Unite; precum si multinationale cum ar Cemex Mexico, Raytheon International, ITT Defense, Johns Hopkins International, Mount Sinai International, Daiwa Securities si HSBC, pentru a enumara cateva dintre ele.

De remarcat printre realizarile sale, Stefan Minovici a administrat, impreuna cu echipa sa, o investitie directa a SUA catre Chile care a atins cota de 4,2 miliarde de dolari in 1994, cand a lucrat ca Executiv Principal pentru Comert si Marketing pentru Pro Chile, Ministerul de Externe din Chile.

Inainte de a infiinta MIC & Asociatii, Stefan Minovici a fost vice-presedinte senior la CMG International, o firma de publicitate, marketing si relatii publice cu sediul in New York, unde a ajutat la construirea departamentului international de afaceri. In timpul mandatului sau la CMG, Dl. Minovici a infiintat si gestionat diviziunea pietelor emergente pentru Europa Centrala si de Est, ceea ce s-a dovedit a devenii principalul motor de crestere pentru CGM International.

Stefan Minovici a fost, de asemenea, un analist al apararii si al securitatii interne si a lucrat la modernizarea sistemului de aparare pentru Romania, impreuna cu Raytheon si ITT International. In prezent, Dl. Minovici urmareste eforturile de a construii un spital afiliat American in Romania de Vest in parteneriat cu Mount Sinai din New York.

In anii 2000, Dl. Minovici a creat si a produs cel mai mare eveniment in afara granitelor Romaniei – Festivalul Zilei Romaniei pe Broadway, care reuneste anual peste 25,000 de participanti pe faimosul bulevard al orasului New York. Anul trecut a activat ca presedintele celei de-a Douazecea Editie. Dl. Minovici este un savant si o autoritate de conducere in afacerile din Romania si Europa Central-Estica si detine o expertiza prevalenta in domeniul Securitatii si Apararilor Interne. Stefan Minovici si-a obtinut diploma si licentierea la Colegiul Hunter cu diplome duble in Comunicare si Jurnalism, si detine o diploma de Master in Afaceri Internationale cu un focus pe studiul Europei Central-Estice , precum si un Certificat de Excelenta de la Institutul Harriman, ambele fiind sustinute la Columbia University.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS