Limba Romana RABC
 

SIMONA LEASĂ

SIMONA LEASĂ

Simona Leasǎ este președintele Ansamblului Popular Doinița din București, România. Grupul folcloric are în repertoriul său dansuri populare din toate regiunile României, precum și diverși cântăreți de folclor și o orchestră live, iar membrii sunt tineri cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani. Responsabilitățile Simonei în calitate de lider al grupului folcloric includ predarea de ateliere de dans folcloric, organizarea de diverse evenimente, spectacole tradiționale, precum și turnee internaționale de dans popular, unde grupul folcloric devine un ambasador al culturii și tradițiilor românești. Simona conduce grupul în ultimii 10 ani. Ansamblul popular Doinița a făcut parte din festivalul Romanian Day on Broadway, organizat de RABCUS.

Grupul de dans folclor poate fi văzut la următoarele link-uri:
http://www.AnsamblulDoinita.blogspot.ro
http://www.facebook.com/AnsamblulDoinita

Simona a lucrat la planificarea evenimentelor culturale la Centrul Cultural al Primăriei Sectorului 4, organizator de evenimente la Compania Municipală Sportivă, deținută de Primăria Municipiului București și a ocupat funcția de șef de personal pentru doi subsecretari de stat, Vice-președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, sub Ministerul Justiției.

În prezent, Simona este coordonatorul evenimentelor și bugetului pentru programele de vânzări ale ORACLE Corporation. Simona este titulară a unei diplome de licență în Cibernetică, Statistică și Economie IT de la Academia de Studii Economice - București și a absolvit un program de master în management intercultural de la catedra UNESCO - Universitatea din București.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS