Limba Romana RABC
 

RALUCA ILIESCU

RALUCA ILIESCU

Raluca este specializată în comunicare și planificare de evenimente cu o experiență de peste 10 ani. O profesionistă motivată de sine, dinamică și proactivă, expertiza ei este demonstrată în organizarea vânzărilor și negocierilor printr-o gamă largă de competențe dobândite în academie și pe piața internațională a afacerilor.

Are o abilitate distinctă de a interacționa cu profesioniști din medii sociale și culturale diverse, prin experiența internațională obținută prin munca și studiul în Italia, Germania, Austria. Această vastă experiență de a reuni oamenii într-un scop comun și de a ne asigura că acest scop este atins fără probleme, depășind cu succes orice obstacole s-a materializat până în prezent în organizarea a peste 230 de ateliere, team building și evenimente private în timp ce gestionează peste 40.000 de invitați.

Doamna Iliescu a studiat turismul și managementul comercial la Școala de economie a Universității Creștine Dimitrei Cantemir din Cluj-Napoca. Ea deține certificatul de conducere EMPETREC prin Conferința Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTDA), a obținut KMK Nivelul 2 de limba germană certificat de Goethe Institute din Bonn și, de asemenea, fluentă în engleză, italiană și română.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS