Limba Romana RABC
 

PHILIP CHOBAN

PHILIP CHOBAN

Philip conduce Telios în toate fazele și aspectele planificării de strategie, financiar, implementare și marketing. Philip aduce cu el o experiență diversificată din domeniul investițiilor bancare, ipotecare, sindicalizare, plasament privat, producție și comerț. A fost implicat într-o serie de start-up-uri și ieșiri de succes și a locuit în Hong Kong, Indonezia, India și România.

Mai exact, Philip s-a mutat din nou în România din Statele Unite în 2009, după dorințele soției sale, născută în România, Carmen. Carmen, după ce a fost diagnosticată cu boala Alzheimer cu debut precoce în 2005, știa că există o călătorie lungă înainte și Philip și-a dat seama că cel mai bun loc pentru ea era în casa copilăriei sale, chiar dacă ar fi un sacrificiu pentru el. Philip a îngrijit-o cu fidelitate pe Carmen până la moartea ei la sfârșitul anului 2015. În această perioadă de îngrijire, Carmen a avut multe nevoi medicale, iar Philip a trebuit să navigheze în sistemul din ce în ce mai complex de îngrijire. Odată ce timpul său de îngrijire a fost terminat, Philip s-a angajat să înceapă o companie care să îmbunătățească accesul la îngrijire și să ofere mai mult control pacientului ... astfel începuturile Telios.

Printre multe alte lucruri, Philip este și ambasadorul în România pentru Educația în Mișcare Purple Angel Dementia din Regatul Unit. El continuă să fie puternic implicat în educația pentru boala Alzheimer, cu un accent special pe acordarea de îngrijiri pentru pacienții Alzheimer. Lucrează în colaborare cu HealthCare Interactive din Statele Unite pentru a dezvolta o versiune românească a curriculumului său de formare și este un specialist Dementia CARES.

Philip are o fiică și locuiește în Cluj-Napoca, România.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS