Limba Romana RABC
 

NAZIRA YOUSSEF

NAZIRA YOUSSEF

Youssef Nazira este medic stomatolog în România, absolvind Școala de Medicină Dentară Titu Maiorescu UTM în 2018. Este, de asemenea, proprietarul HEALTHCARE YSF, o companie de turism medical.

Chiar din anii ei de facultate, Youssef Nazira a fost activă în seminarii, preocupată de îmbunătățirea cunoștințelor sale profesionale, în special despre activitatea sa practică. De asemenea, a demonstrat abilități reale de lucru în echipă pentru a-și atinge obiectivele pe mai multe proiecte, implicându-se în diverse activități extracurriculare, care cu siguranță au contribuit la profesionalismul și dezvoltarea personală a acesteia. Nazira este un perfecționist care dorește să angajeze fiecare pacient cu cea mai mare responsabilitate și seriozitate, fiind o persoană meticuloasă, perseverentă și foarte ambițioasă.

A început să-și exercite profesia de studentă la multe cabinete stomatologice de renume din București. Nazira se concentrează acum HEALTHCARE YSF, pe care a fondat-o împreună cu fratele ei.

Îi place să fie la curent cu toate noutățile în medicină, participând la multe congrese din întreaga lume, precum „Congresul Dentium World Sympoaium Barcelona”, „Congresul SIDA din Amsterdam”, „Conferința Medicină Dentară și Instrumente Viena”, „Implanturi conectate la Natura - Sibiu", „NYU Dental Xp Global Symposium" și altele.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS