Limba Romana RABC
 

MIMI NOEL

Senior Account Manager

MIMI NOEL

Mimi a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, cu o diplomă în limba și literatura română și engleză. Are o experiență de peste 15 ani în jurnalism. Primul loc de muncă a fost cu ziarul național Rompres (numele actual Agerpres). Pe parcursul celor șase ani petrecuți acolo ca jurnalistă în Departamentul de știri externe, ea a devenit fluentă cu conceptele și tactica majore ale economiei globale și geopoliticii. Între timp, a obținut un master în publicitate și relații publice conferit de Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. În 2006, ea s-a alăturat Business Media Group, editorul celei mai apreciate reviste de afaceri americane, „BusinessWeek”.

Anul 2007 a adus descoperirea profesională, prin alăturarea echipei care a lansat revista „Money Express”, un magazin de presă săptămânal de afaceri ale cărui concepte combină cele promovate de „Fortune”, „Time” și „Forbes”. În timp ce lucra pentru „Money Express”, ea a acoperit multe domenii de afaceri, cum ar fi FMCG, asistență medicală, comerț cu amănuntul, echitate privată și IT. La Money Express, ea a intervievat unii dintre cei mai de seamă manageri locali de top, CEO-uri și antreprenori și oameni de afaceri locali extrem de influenți.

De asemenea, a avut interviuri cu antreprenori străini care au vizitat România (adică, președintele și CEO-ul Microchip, Steve Sanghi) sau cu personalități de afaceri de excepție, precum Michael Schulhof, ex-președinte și CEO Sony America și Sony Media & Entertainment. În 2012, Mimi s-a alăturat echipei de la Amicom.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS