Limba Romana RABC
 

MIHAI RADU

Managing Director

MIHAI RADU

Mihai este un strateg de PR de 42 de ani și director de campanie cu peste 15 ani de experiență în relațiile publice. În 1998 a absolvit Universitatea din București cu un master B.A. licențiat în teologie ortodoxă și literatură franceză.

Mihai a lucrat la SOFTWIN din anul 2000, unde a supravegheat toate activitățile de comunicare legate de BitDefender din 2001, inclusiv relații cu mass-media și servicii de informare. De asemenea, Mihai a supravegheat pregătirea tuturor materialelor de publicitate și marketing. Este autorul mai multor articole și recenzii care acoperă securitatea informațiilor atât în mass-media românească, cât și internațională. Potrivit unui studiu Brand Academy realizat în februarie 2005, cu privire la cele mai răspândite mărci românești de pe Internet, după patru ani pe piață, marca BitDefender a ocupat prima poziție.

Mihai a adunat mai multe contacte mass-media esențiale din industrie, realizând publicarea în cele mai cunoscute prese internaționale: New York Times, Washington Post, Daily Telegraph, ABC News, Fox News, BBC News, MSNBC, publicații CNET etc. (peste 100 de media în întreaga lume), fiind citat drept purtător de cuvânt BitDefender.

Din 2006, a fost directorul filialei române a AMI Communications. În 2011, Mihai a devenit Managing Partner în AMICOM Consulting & Strategy. Oferă servicii de Relații Publice și Afaceri Publice către mai multe companii, precum Chevron, BAE Systems, Kraft Foods, care reprezintă interesele lor de comunicare în România.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS