Limba Romana RABC
 

MARIA BARNAZ

MARIA BARNAZ

Maria este asistent executiv la MIC & Associates, o firmă de consultanță internațională cu sediul în New York, unde este implicată în organizarea de evenimente, marketing, consultanță de afaceri și relaționare cu persoane fizice și manageri internaționali. Printre cele mai notabile realizări, a participat la dezvoltarea și coordonarea celei de-a XVII-a ediții a renumitului festival „Ziua României pe Broadway 2016”. În prezent, Maria este asistentul de proiect al Forumului „BestInvest IT” și „UNTOLD America”, desfășurat la New York în noiembrie și mai 2017.

Maria a dezvoltat o curiozitate și mai târziu o pasiune pentru Afaceri Internaționale, încă din momentul în care a început să lucreze pentru o companie aeriană în Qatar în 2007. Întrucât această țară cuprinde în principal expați, cu oameni și afaceri din întreaga lume, Qatar a oferit multe oportunități care au îmbogățit conștientizarea culturală a Mariei, și-a îmbunătățit abilitățile de comunicare interculturală și i-au oferit o înțelegere despre comerțul internațional, transportul și creșterea economică regională. Acolo, Maria a decis să continue o carieră în logistică internațională, dezvoltare de afaceri, strategie de afaceri și comerț internațional.

În plus, Maria are o experiență vastă în managementul evenimentelor, iar ea a participat la crearea și dezvoltarea unor evenimente și festivaluri de amploare, cum ar fi „Turneul comercial al Qatar Masters Golf Masters”, „Salonul Auto Qatar (Volkswagen Group) și „Forumul întreprinderii deținute de femei în 2014” (NYS MWBE).

Maria Hatherell este, de asemenea, studentă la Colegiul Bernard Baruch, Universitatea din New York, unde studiază Afaceri și Finanțe Internaționale. Ea este, de asemenea, beneficiarul Bursei „District Export Export” din World Trade Week, New York, pe care a primit-o în 2016.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS