Limba Romana RABC
 

HORATIU RADA

HORATIU RADA

Horatiu Rada este partener și director general al companiei Gold MINERAL WATER, producătorul de îmbuteliat ape aurice anorganice unice, o apă naturală alcalină, apreciată și recunoscută internațional, care conține particule minuscule de aur.

Om de afaceri priceput, cu peste 20 de ani de experiență, Horațiu a construit împreună cu asociatul său, Eleodor Coptil, cea mai importantă companie din domeniul rețelelor electrice și instalațiilor din vestul României - deja o tradiție și o istorie de succes pentru el pe această piață de specialitate. Ambiția, intuiția și spiritul proactiv l-au determinat pe Horațiu să se angajeze în industria de gestionare a energiei, fiind inițiatorul forumului de patronaj specializat din vestul României și unul dintre liderii acestui domeniu la nivel național de mai mulți ani.

Investiția în această producție specifică de apă îmbuteliată din Transilvania s-a născut ca idee abia acum cinci ani. Astăzi este deja un proiect de succes. Gold MINERAL WATER este o apă minerală unică, apreciată, una dintre cele mai bune astfel de produse din România.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS