Limba Romana RABC
 

GEORGE NICOLAESCU

GEORGE NICOLAESCU

George Nicolaescu - este fondatorul și directorul general al Grupului de companii GINESS, un dezvoltator de tehnologie și furnizor de servicii pentru sectorul internațional de telecomunicații mobile incorporate, la Londra, Marea Britanie, în 2011. George are peste 18 ani de experiență vastă în dezvoltarea de afaceri internaționale de telecomunicații mobile, leadership de vânzări și marketing, management de proiect, strategie de vânzări corporative, rentabilitate și analiză de costuri.

Cu reprezentanții de vânzări și colaborarea cu operatorii de telefonie mobilă din peste 60 de țări din întreaga lume, George și echipa sa caută probleme în furnizarea serviciilor de telefonie mobilă, care provoacă scurgeri de venituri sau oportunități ratate de venituri pentru operatorul mobil și apoi oferă soluții inovatoare, prin intermediul dezvoltării și implementării de noi tehnologii și modele de afaceri, pentru a conecta aceste scurgeri și a profita de oportunități ratate.

George este, de asemenea, un inventator împlinit și pasionat, cu multiple brevete internaționale acordate numelui său în peste 125 de țări.

George a studiat Dreptul Internațional la Universitatea Internațională Independentă din Chișinău, Moldova. Este fluent în engleză, rusă și română.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS