Limba Romana RABC
 

ELENA SCRIPNICOV

ELENA SCRIPNICOV

Elena Scripnicov a primit în 2015 un J.D. de la New York University Law School și un B.A. licențiat în literatură engleză și Drept de la Colegiul John Jay de Criminal Justice în 2012.

În 2016, doamna Scripnicov a îndeplinit funcția de justițiar AmeriCorps Fellow prin intermediul proiectului Safe Passage, un ONG, care oferă reprezentare pro bono minorilor neînsoțiți în cadrul procedurilor de îndepărtare la Biroul Executiv pentru revizuirea imigrației. Doamna Scripnicov a devenit voluntară și asociată pentru trecerea în siguranță în timpul școlii de drept, precum și vicepreședinte al Asociației Studenților în Dreptul Imigrării.

Pe măsură ce a continuat să lucreze la gradul său de doctorat J.D., Scripnicov a furnizat servicii juridice victimelor violenței domestice prin intermediul Unității de Drept pentru Familie din New York Group Assistance Group. În afară de custodie, asistență pentru copii și probleme de vizitare, a lucrat la petiționare pentru VAWA și U Visa în numele clienților săi.

Doamna Scripnicov a făcut parte, de asemenea, din Proiectul avocaților din sala de judecată și a apărut în fața judecătorilor de la Curtea de Familie pentru a ajuta victimele indigente să asigure ordine de protecție. I s-a acordat certificatul de serviciu public la finalizarea școlii de drept pentru munca sa extinsă.

În plus, doamna Scripnicov a petrecut patru luni ca internă judiciară, la Judecătoria Curții Supreme din New York, Saliann Scarpulla. În ultimul an de facultate, doamna Scripnicov a funcționat ca funcționar pentru cea mai veche firmă de avocatură din Statele Unite, care a practicat exclusiv drept de imigrație, Barst, Mukamal & Kleiner, LLP, unde s-a concentrat atât pe probleme de imigrare familială, cât și în afaceri.

Dna Scripnicov vorbește fluent în spaniolă, română și rusă, cu o competență profesională minimă de franceză și italiană.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS