Limba Romana RABC
 

CRISTINA MINOVICI

MEMBRU FONDATOR RABC

CRISTINA MINOVICI

O executivă experimentată, cu peste cincisprezece ani pe Wall Street, Cristina lucrează ca vicepreședinte al operațiunilor pentru EFL Investments International din New York. Ea este principala legătura, coordonator și fondator, lucrând cu mai mulți parteneri, manageri și proprietari.

Cristina coordonează proiecte complexe interne și internaționale pentru organizație, cu accent pe clienții VIP și are o implicare directă în atragerea de noi afaceri pentru EFL. Implicată în mod regulat în proiecte speciale la firma ei anterioară, MIC & Asociații, Cristina a fost factorul cheie în organizarea deschiderii pieței NASDAQ de către premierul României Adrian Năstase în 2001. Ea a coordonat în parte vizita prezidențială a lui Ion Iliescu din România în 2002, când liderul țării a deschis Festivalul Zilei Românești pe Wall Street, un eveniment exclusiv MIC & Associates. Cristina a fost unul dintre planificatorii vizitei președintelui Emil Constantinescu a României la New York în 2004. A creat și coordonat „Vinurile romantice ale României” cu participarea a patru mari producători români de vin, iar în 2015 a lucrat la vinurile fermecătoare din Transilvania la lansarea vinăriei Jidvei în SUA.

Cristina a fost managerul de proiect al „Going Public USA”, un eveniment de pionierat în listarea companiilor românești de pe bursa americană și NASDAQ. De asemenea, a coordonat Romania Day Festival pe Broadway din 2000.

Cristina deține un BA în contabilitate la Keller University School of Management din New York, precum și un BA în contabilitate de la Institutul Economic Român (ASE) din București.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS