Limba Romana RABC
 

CAMELIA NISTOR

CAMELIA NISTOR

Camelia Nistor este profesor asociat la United International Business Schools, la Bruxelles, Amsterdam, Antwerp, Zurich și Geneva. De asemenea, este profesor de afiliere la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România, prelegând în domeniile sale de competență: mass-media și comunicare și lobby-ul UE & Instituțiile UE. În plus, Camelia oferă cursuri de instruire și oferă conferințe în domeniile menționate mai ales în Bruxelles (unde locuiește din 2007) și în România.

Anterior, a lucrat la secretariatul general al Comisiei Europene, la Parlamentul European, la o consultanță a UE la Bruxelles (în domeniul Afaceri Publice și Relații Publice) și a adunat, de asemenea, experiență profesională în calitate de jurnalist radio.

Ea deține un doctorat cu o teză de lobby în UE, două programe de master în relații internaționale și afaceri ale UE și o diplomă de licență în media și comunicații.

Principalele sale interese academice și profesionale acoperă lobby-ul UE - influența și eficacitatea - abilități eficiente de comunicare și persuasiune - în domeniul lobby și în alte contexte sociale - comunicare în afaceri, vorbire publică, comunicare în criză, comunicare în masă.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS