Limba Romana RABC
 

ANY STANCIU

ANY STANCIU

Any Stanciu este fondatorul și președintele Ascent Group New York, o companie care oferă servicii profesionale de contabilitate, precum și servicii fiscale personale și de afaceri. Any a lucrat la biroul primarului orașului New York, sub administrația Bloomberg, în calitate de director adjunct al auditului, care efectuează monitorizarea continuă și analiza performanței operațiunii, oferind rapoarte cu o analiză detaliată și cuprinzătoare a constatărilor și recomandărilor, pregătirea și implementarea programelor de audit bazate pe evaluarea riscurilor.

Este Alumna Academiei de Studii Economice din București, România cu un master în economie. În 2016, Any a absolvit o distincție de la Keller Graduate School of Management, New York, obținând un MBA în contabilitate.

O româncă mândră care apreciază cultura și tradițiile noastre, ea este adesea voluntară în activități în comunitatea românească, inclusiv Festivalul Zilei României pe Broadway, Banatul Folclor & Club de Fotbal și Descendent al Bisericii Sfântului Duh.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS