Limba Romana RABC
 

ALINA POP

ALINA POP

Alina Pop a devenit unul dintre cei mai tineri manageri de top din țară când, în septembrie 2016, a devenit directorul general al Electrogrup și, în februarie 2018, a preluat rolul de președinte al consiliului de administrație al companiei. Ea este alături de această companie de mai bine de 11 ani și înainte de a ocupa funcția de CEO a ocupat diverse funcții, de la inginer electric la director comercial în cadrul Electrogrup.

În calitate de CEO al Electrogrup, Alina Pop coordonează toate activitățile în legătură cu procesul de afaceri, deciziile de management zilnic și implementează planurile companiei pe termen lung și pe termen scurt. De la intrarea în Electrogrup, a lucrat pentru a împărtăși strategia și viziunea Electrogrup cu clienții, partenerii și acționarii, punând accentul pe definirea, dezvoltarea și implementarea inițiativelor pentru îmbunătățirea activității companiei.

Alina Pop deține un master de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, un MBA de la Școala de Afaceri Cotrugli și urmează în prezent un program de doctorat în compatibilitate electromagnetică la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS