Limba Romana RABC
 

ALEXANDRA ION

ALEXANDRA ION

Alexandra Ion este o tânără profesionistă care trăiește în NYC, lucrează în prezent ca analist juridic la Kobre & Kim, LLP, o firmă de avocatură de tip boutique globală axată pe litigiile financiare. În acest rol, Alexandra asistă avocații cu analiza unor modele și dovezi factuale complexe, cercetări juridice detaliate și redactarea de instrucțiuni și alte documente de judecată.

Anterior, ca stagiar de vară în biroul bucureștean al firmei de afaceri publice McGuireWoods Consulting cu sediul în SUA, Alexandra a urmărit evoluțiile politice, legislative și media în industriile țintă ale companiilor internaționale cu investiții substanțiale în România și a asistat la pregătirea strategiilor de PR pentru acești investitori. De asemenea, a lucrat ca internă în departamentul de Strategie și Relații cu Investitorii al companiei de petrol și gaze OMV Petrom.

Alexandra a absolvit summa cum laude de la Universitatea din Pennsylvania, în mai 2015, cu un B.A. în Relații internaționale. Licența sa a examinat interacțiunea dintre investițiile internaționale și migrație și nivelul încrederii generalizate în țările Europei de Est. În timp ce se afla la Penn, Alexandra a jucat la echipa de tenis de la Varsity, ocupând rolul de co-căpitan în anul senior. Ea a fost numită atletă ITA Scholar în toți cei patru ani și a fost beneficiară a premiului Norman J. Goldring pentru sportiva de sex feminin cu cel mai înalt GPA.

Interesele Alexandrei includ afaceri globale, afaceri și marketing internațional, diplomație publică, branding de țară, relații guvernamentale și PR.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS