Limba Romana RABC
 
Strângere de fonduri în onoarea reprezentantului Daniel Lipinski, co-președinte al Grupului de Prieteni pentru România din Congresul SUA

Strângere de fonduri în onoarea reprezentantului Daniel Lipinski,
co-președinte al Grupului de Prieteni pentru România din Congresul SUA

Decembrie 14, 2017

Onorabilul Daniel Lipinski, cel mai recent beneficiar al premiului de excelență George Pomutz 2017 din partea RABC, a participat la un eveniment de strângere de fonduri la domiciliul Dr. Mihaela și Vlad Vladuțiu, pe Fifth Avenue. Un grup select de membri RABC au participat la acest eveniment special, care a fost menit să sprijine campania de reelecție a congresmanului Lipinski - dar cel mai important - eforturile sale continue de a lupta pentru Programul Visa Waver pentru România în Camera Reprezentanților.

Congresmanul Lipinski (D-Il) este un politician veteran și experimentat și copreședinte al Grupului de Prieteni pentru România din Congresul SUA, împreună cu republicanul Mike Turner. La eveniment au fost prezenți Ștefan Minovici, Valentin Pipa, Yanni Deconescu, dr. Andrei Carașca, Dr. Mihaela și Vlad Vladutiu, Ilana Vale și Cristian Dumitru.

Domnul Lipinski a fost recunoscător și impresionat de eveniment și de acordarea premiului George Pomutz, dar, cel mai important, de eforturile susținute de RABC pentru a-și ajuta reprezentanții și munca dificilă din Camera Reprezentanților. El a promis să-și continue susținerea cauzelor României în Congresul Statelor Unite.

Înainte de a pleca la casa sa din Chicago, domnul Lipinski a declarat: "Sunt recunoscător pentru premiul acordat și sunt impresionat de efortul RABC de a spori vizibilitatea și valoarea României în Statele Unite, precum și de campania ta viguroasă de promovare a programului Visa Waver și a relațiilor bilaterale dintre cele două națiuni. Vă doresc tuturor, inclusiv compatrioții dvs. din România, un Crăciun foarte liniștit și un fericit și prosper 2018! “

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS