Limba Romana RABC
 

RABC relansează proiectul Spitalului American pentru România

Mult așteptatul proiect pentru Centrul Medical Minovici din România prinde din nou avânt, sub auspiciile Consiliului de afaceri româno-american. Conceput ca o unitate americană de clasă mondială în România, acest proiect se concentrează pe îngrijirea ambulatorie, pentru tratamentul bolilor cronice, precum și pentru prevenirea bolilor critice din România.

RABC relansează proiectul Spitalului American pentru România

Datorită creșterii rapide a cererii de asistență medicală modernă în țară, a creșterii continue a prezenței militare din SUA, precum și a comunității americane expatriate, această unitate de 200 de paturi va răspunde nevoilor și cerințelor de asistență medicală din SUA, proiectată, construită, dotată și operată de o echipă de vis americană. Printre partenerii noștri se numără Johns Hopkins International, Turner Construction, Syska-Hennesey și Perkins +Will.

Spitalul va aborda și va căuta remedii pentru bolile care afectează cel mai mult populația românească, cum ar fi diabetul, cancerul, bolile cardio-vasculare, ortopedia, și nu în ultimul rând, traumele. Există două locații strategice care sunt în curs de examinare: una în afara limitelor orașului Cluj-Napoca și cealaltă într-o zonă situată la nord de București.

RABC relansează proiectul Spitalului American pentru România

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS