Limba Romana RABC
 
RABC Romania VP Opens Door Widely to New Bilateral Opportunities
for Development and Business Activities in Romania

VicePreședintele RABC România, deschide drumul către fortificarea relațiilor bilaterale cu scopul dezvoltării businessurilor din România

5 Octombrie, 2020

Noul secretar de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Marian Murguleț, a stabilit o serie de întâlniri extrem de importante în București pentru a facilita întrevederea dintre diverși lideri americani si noii președinți de Consilii Județene ale județelor Maramureș si Constanța. Printre demnitarii prezenți, s-au aflat Calin Ioan Bota, Secretar de Stat din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Liviu Rogojinaru, Secretar de Stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța și Ionel Ovidiu Bogdan, Președintele Consiliului Județean Maramureș.

Participanții au considerat întâlnirea ca fiind una deosebit de eficientă. În cadrul acesteia, au fost abordate teme precum posibilitățile prin care poate fi diminuat impactul pandemiei COVID-19, una dintre soluțiile propuse fiind întărirea contactelor și a parteneriatelor din cadrul sectorul privat din Statele Unite. Au fost evaluate noi oportunități în domenii de interes strategic national și au fost stabilite condițiile preliminare ale unei vizite a unor reprezentanti ai Congresului American în România, în cursul anului viitor. S-a stabilit faptul ca RABC va reprezenta interesele Romaniei în fața partenerilor americani și a membrilor din Congresul si Senatul American, precum și faptul ca forțele RABC vor fi concentrate în sensul oferirii de sprijin pentru relocarea firmelor americane din Asia în România.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS