Limba Romana RABC
 
Conducerea RABC se întâlnește cu IPS Ion Sălăjan, Mitropolitul Timișoarei și al Banatului.

Conducerea RABC se întâlnește cu IPS Ion Sălăjan, Mitropolitul Timișoarei și al Banatului.

14 Mai, 2021

Pe 14 mai, conducerea Consiliului de afaceri româno-american s-a întalnit la Timișoara cu Înaltpreasfințitul lon Sălăjan, Mitropolitul Timișoarei și al Banatului.

Rara și speciala ocazie a avut loc la reședința IPS din Timișoara, în compania părintelui Timotei Ansoriac, a antreprenorului Lucian Perescu, a președintelui RABC, Ștefan Minovici, a vicepreședintelui Doru Epure și a membrului RABC, Andrei Del Cet. În urma întâlnirii, toate părțile au călătorit în diferite locații strategice din orașul Timișoara. Președintele RABC și IPS au vorbit despre eforturile lor de a spori rolul bisericii în cadrul comunității românești din Statele Unite. Totodată au fost discutate diverse probleme de sănătate, inclusiv, dar fără a se limita la criza globală provocată de virusul Covid-19, și la contribuția pe care comunitatea noastră românească o poate depune eforturilor Bisericii Ortodoxe Române din România.

Întâlnirea s-a încheiat cu acceptarea de către Mitropolit a unei invitații de a vizita Statele Unite în viitorul apropiat, întrucât dialogul dintre ambii lideri va continua în lunile următoare.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS