Limba Romana RABC
 
Reuniunea XIV a Consiliului RABC

Reuniunea XIV a Consiliului RABC

Octombrie 26, 2017

Joi seară, 26 octombrie, a avut loc a paisprezecea ședință a consiliului RABC, la sediul nostru de pe Broadway. Invitatul de onoare a fost noul consul general al României la New York, dl. Catalin Radu Dancu.

Subiectele discutate în cadrul întâlnirii de două ore au fost: primirea noilor noștri membri și parteneri din România, excursia RABC România și Recepția Congresului (5-10 octombrie). RABC intenționează să lanseze Inițiativa Visa Waiver Global pentru românii din întreaga lume, selectarea unui candidat pentru funcția de Ambasador SUA La București, Gala petrecerii de Crăciun, 8 decembrie 2017 și, în sfârșit, Festivalul Zilei României, 13 mai 2018.

Membrii consiliului au convenit să-și sporească vizibilitatea, implicarea și activitățile în SUA și România, pentru a genera un nou interes în cadrul comunității de afaceri din SUA pentru relațiile bilaterale ale SUA și România, precum și permanenta abordare a preocupărilor comunității noastre.

Consiliul de administrație a salutat noii săi membri, Grig Chiroiu, Aurelia Chiroiu, Selma Latifovic, Ana Maria Grigoras, Ilana Vale, Cristina Dumitru, Any Stanciu, Ionuț Podariu și Diana Voicu.

Următoarea noastră ședință de consiliu va avea loc pe 7 decembrie la birourile noastre din New York.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS