Limba Romana RABC
 
Intalnire la Washington cu Legislatori Americani

Intalnire la Washington cu Legislatori Americani

February 8-9, 2022

O delegație condusă de ambasadorul României la Washington DC, E.S. Andrei Muraru și Stefan Minovici, s-a întâlnit săptămâna trecută cu membri ai Senatului și Camerei Reprezentanților SUA.

Agenda discuțiilor maraton de două zile a gravitat în jurul crizei actuale din Ucraina, a parteneriatului strategic dintre cele două țări partenere, România și Statele Unite, al programului Visa Waiver și a creșterii investițiilor SUA în România. România rămâne o oportunitate și o platformă de prim rang pentru a facilita creșterea numărului de companii americane in Romania și a unităților de producție. Romania pentru a reloca cu ușurința producția și forța de muncă din Asia în Europa. România ar putea extinde, de asemenea, producția de echipamente de apărare și construcții/ infrastructura revigorând industriile atât de necesare din țară.

Turneul de pe Capitol Hill a inclus reprezentanții Eric Swalwell (D-CA), Tracey Mann (R-KS), John Moolenaar (R-MI), Bill Hagerty (R-TN) și Joe Wilson (R-SC).

Romanian American Business Council îi invită legiuitorului SUA să viziteze România în octombrie 2022 pentru o misiune de informare.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS