Limba Romana RABC
 
Întâlnire cu Senatorul American Todd Young (R- Indiana)

Întâlnire cu Senatorul American Todd Young (R- Indiana)

29 Iunie, 2021

Marți, 29 iunie, Ștefan Minovici s-a întâlnit cu senatorul Todd Young, un proeminent republican și politician veteran din Statul Indiana pentru a discuta despre relațiile actuale dintre SUA și România, bazele militare Americane din tara, amenințarea Rusiei la Marea Neagră, pericolul global reprezentat de China și viitorul Partidului Republican după epoca Trump.

În prezent, senatorul Todd Young face parte din comitetele pentru finanțe ale Senatului SUA; Relații Externe; Comerț, Stiință și transport; Întreprinderi Mici și Antreprenoriat.

Todd el a lucrat în Comitetul pentru Servicii Armate al Camerei, în Comitetul pentru Buget al Camerei și, mai recent, în Comitetul Căilor și Mijloacelor Camerei.

În cadrul întâlniri de astăzi, a fost subliniat rolul principalului aliat american la Marea Neagra al României. Senatorul American, recunoscut și subliniat îngrijorarea cu privire la expansiunea Rusiei și la modul beligerant de a-si trata vecinii săi din Europa de Est. Cu un interes apreciat, senatorul Young a fost de acord să participe luna viitoare la o ședință a Bordului RABC de la New York.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS