Limba Romana RABC
 
RABC US - Întâlnire cu magistratul federal Robert M. Levy

RABC US - Întâlnire cu magistratul federal Robert M. Levy

Februarie 02, 2017

Pe 2 februarie, judecătorii Robert Levy și Ștefan Minovici s-au întâlnit la Brooklyn, New York, în timpul unei vizite. Judecătorul Levy a vizitat România în mai multe rânduri, mai întâi ca fotograf și turist la începutul anilor șaptezeci, mai târziu ca judecător al misiunii de constatare, concentrându-se asupra abuzurilor asupra drepturilor omului. Cei doi au vorbit despre statul de drept în România, recenta criză guvernamentală din alegerile americane din București și viitorul relațiilor bilaterale româno-americane.

Stefan Minovici meeting with Robert M. Levy, United States Magistrate Judge for the Eastern District of New YorkLa data numirii sale în 1995, era consilier general al avocaților din New York pentru interes public.

Judecătorul Levy este absolvent al Harvard College și New York University Law School. El a servit pe scurt ca avocat al personalului la Divizia pentru Drepturile Minorilor din Societatea de Asistență Juridică, înainte de a se alătura Uniunii Libertăților Civile din New York, unde a fost, printre altele, director al proiectului legii sănătății mintale și avocat al personalului superior. După numirea sa judiciară, judecătorul Levy a fost numit pentru a supraveghea programele alternative de soluționare a litigiilor din districtul estic.

Judecătorul Levy este profesor adjunct de drept la Columbia, New York University și Brooklyn Law Schools.

În 1998, în rolul său de consilier pentru Inițiativa Dreptului Central și de Est a Asociației Avocaților din America, el a ajutat la instruirea judecătorilor și grefierilor din Republica Georgia. Judecătorul Levy este membru al Comitetului de etică al Asociației Baroului din Orașul New York și al Comitetului pentru instanțele de circuite secundare și ale Comisiei pentru serviciile publice ale Consiliului Baroului Federal și face parte din consiliul consultativ al medicilor din Proiectul mondial de dezinstituționalizare pentru copiii kosovari cu nevoi speciale.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS