Limba Romana RABC
 
Mic dejun cu congresmeni republicani, New York

Mic dejun cu congresmeni republicani, New York

Ianuarie 08, 2016

Vineri, 8 ianuarie 2016, președintele RABC, Ștefan Minovici, a susținut o întâlnire la micul dejun cu Ken Abramowitz, co-fondator și Managing Partner General al NGN Capital. Printre oaspeții speciali la întâlnire s-au numărat trei republicani cheie ai Camerei Reprezentanților, congresistul din Wisconsin, Sean Duffy, parlamentarul din Carolina de Sud, Joe Wilson și copreședintele Grupului de Prieteni pentru România din Congresul SUA, Ohio, parlamentarul Mike Turner.

Sean Duffy a ocupat funcția de avocat districtual înaintea rolului său de azi în Congres și este în prezent președinte al subcomisiei pentru servicii financiare ale Casei pentru Supraveghere și Investigații.

Joe Wilson este Asistența majorității în cadrul Comitetului serviciilor armate de la casă, unde ocupă funcția de președinte al subcomisiei pentru amenințări emergente. De asemenea, el funcționează ca președinte al Caucusului Bulgariei și al americanilor din străinătate. Joe se angajează să promoveze sprijinul pentru trupele noastre, veteranii și familiile lor printr-o puternică campanie de apărare națională. Congresistul Wilson a fost invitat să fie invitatul de onoare la ediția a XVII-a a Festivalului Zilei Românești de pe Broadway.

Breakfast New YorkMike Turner a fost numit președinte al delegației SUA în Adunarea Parlamentară a NATO. În ianuarie 2015, Președintele Camerei l-a numit pe congresman Turner în Comitetul de Informații al Camerei. El este unul dintre cei doi membri ai Congresului, care a funcționat atât în Comitetul de Informații al Camerei, cât și în calitate de președinte de subcomisie în cadrul Comitetului pentru servicii armate ale Camerei. Domnul Turner a fost invitatul de onoare la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului României de pe Broadway.

Principalele subiecte ale discuției au vizat criza refugiaților sirieni, războiul din Afganistan și candidații republicani ai Statelor Unite pentru alegerile din noiembrie. Prezența militară în România de către trupele americane a fost dezbătută și în contextul amenințării rusești la Marea Neagră. Toți cei trei membri ai Congresului au susținut pe deplin ideea unui spital afiliat din SUA în România care să poată satisface trupele americane staționate sau care tranzitează țara. Atât Congressman Wilson, cât și Turner intenționează să viziteze centrul medical, împreună, în primăvara anului viitor.

La întâlnire au fost prezenți Ștefan Minovici, președintele RABC, vicepreședinții Valentin Pipa și Andre Cappon, precum și membrii fondatori Andreea Dumitru, Cosmin Panait și Cristina Minovici. Alți membri fondatori nu au putut participa din cauza misiunilor de peste mări sau a angajamentelor anterioare.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS