Limba Romana RABC
 
Excelența sa George Cristian Maior, trimis român la Washington DC, primește premiul pentru Cel mai bun diplomat român în SUA din partea Consiliului de administrație RABC

Excelența sa George Cristian Maior, trimis român la Washington DC, primește premiul pentru Cel mai bun diplomat român în SUA din partea Consiliului de administrație RABC

Mai 1, 2018

Ambasadorul Maior este un funcționar public de carieră care a lucrat neobosit la îmbunătățirea relațiilor dintre Statele Unite și România, consolidând, în același timp, parteneriatul NATO și relația dintre diaspora și elita noastră din Washington. Înainte de mandatul său diplomatic, a lucrat ca șef al Serviciilor de Informații din România, protejându-și țara împotriva amenințărilor și pericolelor complexe.

Este profesor universitar și coordonator de doctorat la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrație Publică din București. A publicat un număr mare de articole și cărți care acoperă subiecte de la drepturile omului și dreptul public până la relații internaționale, gândire strategică, studii de securitate și informații.

El a fost invitat în calitate de vorbitor principal la universități de prestigiu, organizații și think-tank-uri (Harvard Kennedy School of Government, Universitatea George Washington, Universitatea Americană, Universitatea Națională de Informații, Atlantic Council, Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale, Consiliul de la Chicago pentru Afaceri Globale, Centrul de analiză a politicii europene, AIPAC etc.). Este membru al consiliului onorific al consilierilor „Fundației Naționale de Conducere a Studenților”.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS