Limba Romana RABC
 
Gala anuală de Crăciun al RABC

Gala anuală de Crăciun al RABC

Decembrie 08, 2016

La Gala anuală de Crăciun al RABC au participat Adam Howard, șeful Statului Major al Congresistului Mike Turner (R-OH), Azaleea Carlea, director de comunicații pentru senatorul Kirsten Gillibrand (D-NY), magistratul federal Robert Levy de la Curtea Federală din Brooklyn, Excelența Sa Ion Jinga, ambasadorul României la Națiunile Unite și dna. Ioana Gabriela Costache, consulul general al României la New York.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 200 de persoane care au participat pe toată durata serii, printre care conducerea Institutului Cultural Român - condusă de domnul Mircea Suciu, dr. Szabi Dorotovith, director de medicină internațională la Mt. Sinai Hospital International, Yves Duroseau, M.D., președinte de medicină de urgență la Lenox Hill Hospital - Northwell Health, și Andrea Dowd, vicepreședinte de dezvoltare a afacerilor la Lenox Hill Hospital.

Principala caracteristică a galei s-a concentrat pe acordarea premiului celui mai bun susținător al României în cadrul Congresului SUA, Congresistului Mike Turner și a celei mai bune performanțe a Corporației Membre RABC pentru 2016 lui Christian Tour S.A. Întregul eveniment a fost acoperit de Televiziunea Națională Română - TVR.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS