Limba Romana RABC
 
RABC GALA CENTENARA

RABC GALA CENTENARA

Mai 20, 2018

În urma Festivalului Zilei Române, duminică - 20 mai, Consiliul RABC a organizat o Gală de Centenar onorând mulți dintre susținătorii săi din Statele Unite și România.

Pe așezarea de est a râului și în umbrele sediului Națiunilor Unite, sute de grupuri puternice de lideri și demnitari s-au alăturat rândurilor de oameni din diverse industrii și organizații din Statele Unite și din lume.

Vorbitorul principal a fost domnul Joe Willison (R-SC) un susținător puternic al României în Congresul american. El a fost urmat de dl. Ion Jinga, ambasadorul României la Organizația Națiunilor Unite, de Jonathan Burkan, Sr. VP la Morgan Stanley și de Tiberius Vadan, candidatul RABC pentru funcția de ambasador în România. Evenimentul serii a fost moderat de președintele RABC, Ștefan Minovici.

Printre prezențele speciale s-au numărat dl. Amrith Rohan Perera, ambasador Sri Lanka la ONU, magistrat federal Robert M. Levy de la Curtea Federală din Brooklyn, Obi Murray, comentator politic și republican strateg, Dr. Alexander Hellinger, director general al Lenox Hill Greenwich Village, Ankura, directori superiori Randall H. Cook, Amin Salam, George Naghiu, director general al RABC România-Cluj, doamna Dana Bucin, consul onorific al României în Connecticut, domnul Viorel Panait - director general al Convex România, domnul Daniel Grigoriu Norocel, director general din Romtehnica și domnul și doamna Ranju Batra.

 

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS