Limba Romana RABC
 
The Enchanting Wines of Transylvania – Trump SoHo Hotel NY

Fermecatoarele vinuri din Transilvania - Trump SoHo Hotel NY

Decemberie 15, 2015

Joi, 15 decembrie 2015, RABC a găzduit împreună cu MIC & Associates - „Vinurile fermecătoare din Transilvania” un eveniment de marketing și PR dedicat Vinăriei Jidvei din România. Evenimentul a avut loc la Hotelul Trump - Restaurant Koy din Tribeca.

Enchhanting Wines of TransylvaniaScopul evenimentului a fost de a prezenta unui public american educat din SUA, un vin unic, vechi de secole și foarte apreciat. Publicul a inclus importatori, distribuitori, bucătari, proprietari de restaurante și presa de specialitate.

Jidvei este un producător de vin premiere, în una dintre cele mai spectaculoase și renumite regiuni ale lumii - Transilvania. Participanților li s-a oferit informații specifice, în timp ce s-au recoltat vinurile.

Vinurile fermecătoare din Transilvania au participat Ion Jinga, ambasadorul României la Națiunile Unite și doamna Dana Jinga, dna. Ioana Costache, consul general al României la New York, domnul Chivel Porumb - consilier pentru afaceri economice și de domnul Răzvan Dumitrescu, consul economic al României la New York.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS