Limba Romana RABC
 

CINE SUNTEM

Consiliul de afaceri româno-american - RABC a fost creat ca rezultat direct al unei nevoi puternice și imperative de a reprezenta un spectru mai larg de valori românești. Consiliul nostru și-a asumat, printre altele, misiunea de a aduce și ridica la cel mai înalt nivel elemente cheie ale societății noastre, ce ne fac mândri de moștenirea și realizările românilor. De fapt, aceste atribute ne diferențiază ca membri ai diasporei românești din Statele Unite. Toate acestea în timp ce continuăm să fim integrați cu mândrie în cultura și societatea americană, așa cum am fost întotdeauna.

Ne-am angajat să urmărim paradigma puterii acestei relații și să valorificăm încrederea reciprocă pe care Statele Unite și România și-au construit-o de peste un secol și jumătate. Membrii noștri combină peste 250 de ani de expertiză în desfășurarea afacerilor între România și Statele Unite. Experiența noastră exemplară variază în domenii-cheie și industrii precum apărare, securitate interioară, afaceri guvernamentale, IT, asistență medicală, mediu, infrastructură, piețe de capital, drept internațional, dezvoltare de afaceri, marketing și relații publice.

Ceea ce ne diferențiază este o gamă largă de servicii și talente profesionale, combinate cu o perspectivă remarcabilă de afaceri și expertiză. Este ceea ce face RABC diferit de multe organizații cu profiluri similare. Experții noștri vor oferi afacerii și comunității dumneavoastră cele mai eficiente îndrumări în căutarea de instrumente de advocacy adecvate, acces la factorii de decizie cheie și informații în timp util pentru a oferi rezultatele așteptate.

Suntem poziționați, în mod unic, de o parte și de alta a relației româno-americane și suntem hotărâți să contribuim în moduri semnificative la accelerarea unei schimbări pozitive, putând realiza acest lucru fiind uniți și în număr mare. În contextul geopolitic actual, distanța care separă națiunile noastre devine la fel de irelevantă ca distanța dintre Hawaii și estul Statelor Unite continentale. Națiunile noastre sunt mai apropiate decât își pot imagina mulți, deoarece România rămâne una dintre cele mai pro-americane țări din lume, iar noi, la RABC, înțelegem această prietenie și ne-am asumat misiunea de a acționa ca o punte, astfel încât aceste două mari națiuni să se dezvolte și mai mult, împreună.

Obiectivul nostru la Consiliul Român de Afaceri din America este să punem la distanță decalajul economic dintre cele două țări, ajutând în același timp România să-și depășească temerile și deficiențele, pentru a deveni partenerul puternic și indispensabil al SUA. În același timp, Bucureștiul trebuie să continue să se concentreze pe deficitul comercial și să investească în educație, asistență medicală, locuințe și alte domenii cheie de dezvoltare industrială. Aceasta nu este doar modalitatea de a atenua exodul minților geniale și de a readuce acasă milioane de români care lucrează peste hotare, ci pur și simplu va face țara mult mai atractivă pentru investitorii americani, în timp ce consolidează economia și societatea locală.

Pentru a ne construi sentimentul de comunitate, adoptăm o abordare din lumea reală și permitem fiecărui membru nou să ne îmbogățească caracterul cu propriul său intelect și personalitate. Drept urmare, am avut foarte mult succes în construirea propriei noastre versiuni de armonie prin diversitate, cu putere, convingere, angajament și soluționare. Aceasta este, într-adevăr, modalitatea noastră de a căuta succesul și de a atinge o largă gamă de obiective. În acest sens, credem că abordarea noastră va reflecta îndeaproape noua societate și comunitate românească: uniți, conduși de pasiune și motivație, hotărâți să își asume viitorul și destinul. Componenta centrală a viziunii noastre ne va permite să devenim o parte și mai mare a națiunii americane, dar și să asigurăm succesul în căutările fericirii individuale.

Astăzi, o piață și un sistem financiar american exigent, dar înfloritor, rămân liderul global, care stabilește ritmul economiilor-cheie din lume. Ceea ce solicită găsirea partenerului potrivit pentru a vă ghida investiția, efortul și investițiile prin unele dintre cele mai volatile perioade din istoria modernă. De la activitatea de apărare și securitate internă până la asistență medicală, energie și infrastructură, RABC vă poate ajuta să câștigați în moduri pe care încă nu vi le puteți imagina. Din acest motiv, realitățile macroeconomice de astăzi dictează că fiecare bursă din lume este în concordanță cu Wall Street și fiecare monedă schimbată în lume își afirmă valoarea în funcție de dolarul american. România nu poate scăpa și nici să nege această realitate și va accepta treptat globalizarea ca o tentativă a progresului, depășind aspirațiile nerealiste ale vremurilor trecute. Întrucât aceasta este realitatea de neevitat, de ce să nu țintim direct către nucleu? Deci ar trebui să începeți pe Wall Street, pentru că aici suntem!

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS