Limba Romana RABC
 
De la nominalizare, la confirmare

De la nominalizare, la confirmare

Iunie 20, 2019

Joi, 20 mai, în timpul unei zile calde de vară în Washington DC, candidatul președintelui pentru funcția de ambasador în România, Adrian Zuckerman, a ajuns cu un pas mai aproape de a deveni următorul trimis american la București.

Avocat profesionist, cu o reputație stelară, Adrian Zuckerman este întruchiparea visului american, părăsind România natală la vârsta de 10 ani cu părinții săi, fiind persecutat pentru credința sa religioasă. Prin muncă asiduă, dăruire și greutăți incredibile, părinții lui - ambii medici, au reușit să își găsească slujbe menajere în Statele Unite, unde Adrian a crescut și a mers la o școală de liga întâi, la MIT.

Un bărbat ale cărui abilități românești verbale și scrise rămân impecabile este acum pregătit să înceapă cel mai important efort al vieții și carierei sale: acela de a reprezenta Statele Unite ale Americii în orașul natal și în țara sa.

Un susținător puternic al Consiliului de afaceri româno-american, Adrian Zuckerman aduce la bun sfârșit un obiectiv primordial al Consiliului, și anume acela de a avea primul ambasador american născut la București, în 138 de ani de relații diplomatice între cele două țări.

Conducerea RABC a oferit sprijinul și îndrumarea completă domnului Zuckerman, în cadrul procedurii de audiere de ieri, în Senatul SUA, și a participat la un prânz, alăturat de Amb. Bridget Brink din Slovacia, Amb. Vladimir Petrovic din Serbia, Daniel J. Lawton de la Departamentul de Stat, Eric Lausten, director la Husch Blawell Staregies și Mickael Damelintort, Director general la Trump International Hotel din Washington.

Călătoria la Washington a inclus și o vizită la birourile congresmanului Mike Turner, (R-OH) copreședintele Grupului de Prieteni pentru România din Congresul SUA.

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS