Limba Romana RABC
 
Noi, cei de la Consiliul de Afaceri Romano-American, ne facem datoria cu grija si responsabilitate. Noi cream comunitatea, cu fiecare proiect in parte. Alatura-te noua daca impartasesti aceleasi valori. Impreuna vom fi mai puternici si vom putea duce la bun sfarsit cele mai marete planuri.
Experienta noastra indelungata in derularea proiectelor cu companii si agentii din Romania si din Statele Unite ale Americii se bazeaza pe experienta este bazata pe peste 300 ani de succes neegalat in domenii precum Aparare, Afaceri Guvernamentale, Sanatate, Mediu, Infrastructura, Bursa, Legislatie Internationala, Dezvoltarea Afacerilor, Marketing, Relatii Publice si multe altele.
Serviciile noastre personalizate ne diferentiaza de NGO-uri, firme si companii de consultanta private, in SUA si in lume. Echipa noastra va asigura companiei si comunitatii dumneavoastra o atentie deosebita, sustinerea intereselor si acces la factorii de decizie, informare in timp real si ducerea la bun sfarsit a planurilor dumneavoastra, intr-un mod net superior fata de ceea ce va puteti astepta de la alte firme.
Astazi, exigenta dar prospera economie a Statelor Unite ramane liderul mondial. Acest lucru aduce dupa sine necesitatea de a gasi partenerul perfect care sa va ghideze afacerile, pe masura efortului si investitiilor dumneavoastra, in aceste vremuri, printre cele mai volatile din istoria moderna.
In ultimul rand, noi credem ca Romania trebuie sa ceara, sa obtina si sa mentina pozitia care i se cuvine. Aceasta minunata natiune, binecuvantata cu multa frumusete, cu oameni inteligenti si intreprinzatori, merita un viitor mai bun. Iar acel viitor stralucit si promitator ne este mai mult ca niciodata la indemana.
Consiliul de afaceri româno-american - RABC a fost creat ca rezultat direct al unei nevoi puternice și imperative de a reprezenta un spectru mai larg de valori românești. Consiliul nostru și-a asumat, printre altele, misiunea de a aduce și ridica la cel mai înalt nivel elemente cheie ale societății noastre, ce ne fac mândri de moștenirea și realizările românilor. De fapt, aceste atribute ne diferențiază ca membri ai diasporei românești din Statele Unite. Toate acestea în timp ce continuăm să fim integrați cu mândrie în cultura și societatea americană, așa cum am fost întotdeauna.

RABC lanseaza initiativa “Make it in Romania”

RABC

Ca raspuns la criza globala actuala, generata de virusul Covid-19, Consiliul de Afaceri Romano-American in parteneriat cu GSP Upetrom, Transgaz, CONVEX, Petrom, Trencadis, Constructim, Publicis, Transylvania Evolution, Christian Tour , Mount Sinai International si treizeci de alte mari companii lanseaza o platforma noua si inovativa pentru facilitarea afacerilor din Romania. Make it in Romania va fi catalizatorul si modalitatea prin care companii americane din industrii si domenii precum sanatate, energie, agricultura, manuafactura, infrastructura, IT si toate sectoarele comerciale, pot gasi un partener de afaceri din Romania.

Acest eveniment deosebit este facut in colaborare si cu sprijin din partea unor membri ai Senatului si ai Congresului American.

Romania poate fi solutia ideala pentru companiile care doresc relocarea manufacturilor din Asia in Europa, scazandu-si astfel costurile, scurtand distanta si folosind forta de munca cu o pregatire si aplitudini superioare. Acest plan cauta sa duca la repatrierea multor talente si profesionisti romani de peste hotare si se concentreaza pe intarirea relatiilor bilaterale dintre Romania si Statele Unite in domenii precum sanatate, constructii de masini, inginerie, manufactura si industrie aviatica.

Organizatia noastra ia legatura cu numeroase companii din Fortune 500 si alti jucatori din business-ul american, pentru a pune la dispozitie oportunitati concrete in Romania in contextul actual, cand parteneriatele strategice si relatiile independente sunt preferate globalizarii.

Stefan Minovici

"NE ONORAM EROII" - VETERAN AWARDS GALA

Ne Onoram Eroii - VETERAN AWARDS GALA

RABC Relaunches the American Hospital Project for Romania

RABC relansează proiectul spitalului american în România

Mult așteptatul proiect al Centrului Medical Minovici, este relansat, sub umbrela Consiliului de afaceri româno-american. Proiectul se concentrează pe tratarea bolilor cronice în ambulatoriu, dar își îndreaptă atenția și către preveneriea bolilor critice în România, fiind gândit ca un centru american, ridicat la standarde mondiale.

Având în vedere că, în țară, cererea unui sistem medical modern este în creștere rapidă, că prezența militară a Americii este în continuă creștere, precum și a comunității expatriate americane (American ex-patriot community - oare e corectă traducerea?), acest centru medical, care are o capacitate de 200 de paturi, va îndeplini multe dintre nevoile și cerințele unei unități medicale americane concepută, construită, echipată și operată de o echipă americană de top. Printre partenerii noștri se numără Johns Hopkins International, Turner Construction, Syska-Hennesey și Perkins + Will.

Spitalul va aborda și va căuta remedii pentru cele mai des întâlnite boli ce afectează populația din România, precum diabetul, cancerul, bolile cardio-vasculare, ortopediile și nu în ultimul rând, traume. În acest moment, echipa noastră examinează două locații strategice, precum în afara limitelor orașului Cluj-Napoca sau într-o zonă situată la nord de București.

Initiativa pentru eliminarea vizei SUA

Visa Waiver Initiative

Avem o mare oportunitate de a include Romania in Programul de Eliminare a Vizelor, in Congresul SUA. Acum este mai important ca niciodata sa ne facem auziti si sa ne asiguram ca reprezentantii nostri stiu cat de important este pentru noi acest lucru. Din fericire este destul de simplu si nu ar trebui sa va ia mai mult de zece minute din timpul dumneavoastra. Haideti sa actionam impreuna si sa transformam in realitate acest vis ce dureaza de decenii!
Detalii »

Inițiativa Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabilă a RABC

The RABC Sustainable Development Goals Initiative

"Minți strălucite - Suflete minunate"
Inițiativele sinergice ale RABC pentru umanitate - Realizarea obiectivelor ONU pentru dezvoltarea sustenabilă

Inițiativa 1:: Create the " Crearea „Institutului Mondial de Inovare pentru Dezvoltare Durabilă” - un institut virtual pentru toate națiunile care rezonează cu inovația și care doresc să abordeze cele mai importante provocări cu care se confruntă omenirea. “Hai să revoluționăm inovația!""

Initiativea 2: Crearea proiectului „Intelect pentru omenire” - o comunitate online de minți strălucite, din toate națiunile, care împărtășesc idei inovatoare pentru a atinge Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă. “Fiecare minte are ceva de spus!”

Initiativa 3: Crearea „Proiectelor pentru vindecare mondială” - o platformă ce generează și coordonează proiecte necesare vindecării planetei, în conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă a ONU. „Umanitatea nu trebuie pierdută niciodată!”

Programul ProRomania

ProRomania Program

Plantați un copac, prețuiți viața, sărbătoriți și onorați trecutul, prezentul și viitorul conaționalilor, prietenilor și partenerilor dumneavoastră.

Un mod unic și admirabil de a vă arăta interesul către îmbunătățirea mediului este participarea la plantarea copacilor și, deci, reîmpadurirea României, luând în considerare că țara noastră are cele mai mari păduri din întregul continent european.

Aceste regiuni sălbatice magnifice găzduiesc două treimi dintre cele mai mari animale carnivore, găsite între Oceanul Atlantic și Munții Ural. Însă, din păcate, defrișarea ilegală a acestor păduri continuă cu o viteză de trei kilometri pătrați pe zi, iar deteriorarea ecosistemului și a vieții sălbatice se apropie tot mai mult de o etapă ireversibilă și devastatoare.

Programul ProRomania RABC este menit să joace un rol important și să ia o poziție fermă în prevenirea apariției unei astfel de tragedii.

 

PATRONS

CORPORATE   PARTNERS

OFFICIAL   PARTNERS

PARTNERS